maanantai 4. joulukuuta 2017

MITÄ HALUAN JOULULAHJAKSI?

On taas se aika vuodesta, kun multa kysytään joululahjatoiveita. En oikein ikinä osaa vastata spontaanisti kyseiseen kysymykseen, vaan yritän miettiä jotain oikeasti järkevää. Toisaalta en tiedä onko mun toiveet ikinä kovin järkeviä..
En ole moneen vuoteen toivonut jouluna mitään sen erikoisempaa, kuin perinteistä suklaata ja jotain "turhaa" härpäkettä siihen viereen. Nyt mulla on pitkästä aikaa oikeasti mietititty lista valmiina. 
1. Ittalan mustavalkoinen Taika-astiasto. Oon aina tykännyt tuosta kuosista ja mahdollisesti jo pian omaan kotiin muuttavana astiasto olisi ihan tarpeellinen. Kollaasin oikeassa alalaidassa on Iittalan Kulkuastiasto, joka myös miellyttää mun silmää. 
2. Kosmetiikan puolelta toivon erilaisia nudensävyisiä huulituotteita, esimerkiksi Nyxillä, Rimmelillä ja Macilla on tosi kivoja sävyjä! Lisäksi haluaisin keskikokoiset tai pienet hopeat rengaskorvikset.
3. Toivelistaltani löytyy myös Jo Nesbøn Verta Lumella -niminen kirja, myöskin muut hänen teokset vaikuttavat mielenkiintoisilta. Toinen viihdetoiveeni on Sex and The City -sarja dvd:nä. Multa löytyy siitä ennestään ensimmäinen kausi, mutta muutkin olisi kiva saada kokoelmaan.
4. Viimeisenä listaltani löytyy vaalea karvatakki, joko tyköistuvana tai oversizemallina. Beige, erityisen vaaleanpunainen(kuva), vaaleanharmaa, joku muu vaalea...
xjassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti